Meer resultaten voor frans bauer inhuren

frans bauer inhuren
 
Frans Bauer boeken / Frans Bauer Inhuren bij Twilight Entertainment.
Frans Bauer boeken? Bent u op zoek naar een artiest voor een spetterend optreden? Dan kunt u hier Frans Bauer boeken bij artiestenbureau Twilight Entertainment. Wij verzorgen niet het management rondom Frans Bauer, maar u kunt hem bij ons wel inhuren.
Frans Bauer Look a Like boeken of inhuren? JB Productions.
Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Frans Bauer Look a Like. Frans Bauer Look a Like 10 10 2 klanten waarderen deze act gemiddeld met.:
vuurspuwer inhuren
Frans Bauer boeken Bekendeartiestboeken.nl.
Frans Bauer inhuren. In 1997 werd het album Weil Ich Dich Liebe in maar liefst één week tijd met goud bekroond en dit Duitstalige album werd voor het eerst in de Nederlandstalige geschiedenis een nummer 1 positie in de album top 100.
googelaar inhuren
Roy Donders of Frans Bauer op je bruiloft? Als je maar je portemonnee trekt Omroep Brabant.
Daarmee is hij de op één na duurste artiest in de lijst. Iets lager, maar nog wel in de toptien, vinden we Frans Bauer. Met 10.000 euro per optreden is de goedlachse zanger uit Fijnaart goed voor een zevende plek.
goedkope zanger inhuren
Frans Bauer als zanger boeken? Contact artiestenbureau 123Boekingen.nl.
Contact Over 123Boekingen.nl Nieuws Nieuwsbrief Algemene Voorwaarden Disclaimer Privacy en cookiebeleid. Frans Bauer boeken voor een optreden? Wil je Frans Bauer boeken voor een optreden, beschikbaarheid opvragen, informatie ontvangen of direct een vrijblijvende optie plaatsen in de agenda van Frans Bauer?
googelaar inhuren
Dit kosten onze artiesten! Hart van Nederland. Shownieuws. Piets Weer.
René Froger komt zingen voor 11000 euro. De zanger zit qua vraagprijs precies tussen Frans Bauer in, want de Heb Je Even Voor Mij-zanger wil bijna 10.000 euro, als hij voor minder dan 750 man moet optreden. Anders vraagt Bauer 15.000 euro.
googelaar inhuren
Frans Bauer boeken of inhuren Easybookings.
Home Artiesten Artiesten Zangers Frans Bauer. Terug naar het zoekresultaat. Frans Bauer staat in het hele land bekend om zn vriendelijke karakter. De realityshow die werd uitgezonden rondom Frans en zn gezin onderstreepte dat nogmaals, Frans is iemand die ontzettend betrokken is bij zn fans!
Frans Bauer inhuren of boeken? JB Productions.
1000 lieve woorden. Boeking of een optie plaatsen voor Frans Bauer? Voor meer informatie over Frans Bauer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie.: Plaats direct een optie voor Frans Bauer.
Frans Bauer boeken bij LB-Entertainment!
Nederlands / smartlap. Frans Bauer inhuren / boeken. Frans Bauer zag het levenslicht voor het eerst op 30 December 1973 en werd geboren in het Sint Franciscus ziekenhuis te Roosendaal. Toen hij 11 jaar was begon hij met zanglessen te nemen en trad hij regelmatig op in voorprogrammas van bekende artiesten.
Frans Bauer boeken huren BekendeArtiesten.nl.
Artiest Frans Bauer kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Frans Bauer kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl. Bel voor prijs / kosten van artiest Frans Bauer geheel vrijblijvend 078-6737733.

Contacteer ons