Zoeken naar henk dissel boeken

henk dissel boeken
 
Henk Dissel.
Henk stond afgelopen week met een leuk artikel over zijn carriere in het tijdschrift van 100% NL. Henk Dissel komt met een nog nooit eerder vertoonde actie. Henk zal begin januari uitkomen met een verrassende nieuwe single genaamd Het Cafeetje.
tino martin boeken
Henk Dissel boeken bij Jan Vis.
Henk Dissel in Heineken Music Hall. Buma NL Awards uitgereikt. Meer artiestennieuws DISCOGRAFIE. Jaar uitgave Titel Hit-notering Youtube. Jij En Ik. Alleen Maar Jou. Denk Je Nog Wel Aan Mij. Ik Geloof Nog Steeds In Jou. Ik Wil Jou. meer info of direct boeken?
goochelaar dries
Zanger Henk Dissel boeken inhuren 2.195, 078-6737733.
Artiest Henk Dissel kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest, evenement, ladies night, vrouwen bingo. Voor boekingen / inhuren van de Nederlandse zanger Henk Dissel of wilt u andere artiesten boeken: Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl. Bel voor prijs / kosten van artiest Henk Dissel geheel vrijblijvend 078-6737733.
goochelaar dries
Henk Dissel boeken? Euro Entertainment.
Henk Dissel boeken? Wilt u Henk Dissel boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen. Henk Dissel direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop Direct boeken. Het kan zijn dat de knop Direct boeken niet getoond wordt.
goochelaar dries
Henk Dissel.
Als klap op de vuurpijl stond Henk in 2012 drie avonden in een bomvolle Amsterdam ArenA tijdens de pauzeshow van de concertreeks van Toppers in Concert. Singles als Alle Hoeken en Bij Mij zorgen ervoor dat de bekendheid van Henk Dissel enorm wordt vergroot.
goochelaar dries
HENK DISSEL BOEKEN? Holties Producties BV.
U kunt Henk Dissel nu boeken bij Holties. Henk Dissel kijkt terug op een zeer positief jaar! Zijn singles werden meer dan positief ontvangen, zijn agenda stond vol met optredens en hij mocht een aantal zeer bijzondere optredens mee maken.
Henk Dissel boeken of inhuren Easybookings.
Met een nieuwe, swingende single Dansen in April belooft dit opnieuw een spetterend jaar te worden voor Henk Dissel. Henk Dissel boeken. Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
Henk Dissel boeken Bekendeartiestboeken.nl.
Henk Dissel boeken. In hetzelfde jaar zingt hij op uitnodiging van de Toppers tijdens Toppers in Concert in een. uitverkochte Amsterdam Arena en sluit het Nederlandse publiek de zanger voorgoed in de. Het is september 2014 als Henk uit handen van Antje Monteiro in de Brabanthallen de BUMA-NL Award voor het Grootste Talent krijgt uitgereikt.
Henk Dissel boeken bij Twilight Entertainment.
Wilt u Henk Dissel huren voor een optredenWij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Henk Dissel vindt u op deze pagina. Wilt u Henk Dissel direct boeken voor een optreden?
Henk Dissel boeken bij LB-Entertainment!
Wij en onze gasten zeer van Henk Dissel genoten. Henk Dissel in het nieuws. Henk Dissel komt met kroeg single KROEGEIGENAREN ACTIE! Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen.

Contacteer ons