Zoeken naar andre hazes imitator lesley williams

andre hazes imitator lesley williams
 
Lesley Williams André Hazes imitator boeken of inhuren Easybookings.
Home Artiesten Artiesten Zangers Lesley Williams André Hazes imitator. Terug naar het zoekresultaat. Lesley Williams André Hazes imitator. Hij is de topper van Soundmixshow 2002. De beste André Hazes imitator van dit moment een aanrader voor elk evenement van groot tot klein.
bachbloesems
Maak kennis met Andre Hazes imitator Lesley Williams! VK Magazine.
De vlieger, Een beetje verliefd, Zeg maar niets meer, Wij houden van Oranje, Kleine jongen, de glimlach van een kind en Geef mij je angst is een kleine greep uit de nummers van Andre Hazes die je sowieso mee moet kunnen zingen. Lesley Williams kan dat zeker, want hij is al 20 jaar de imitator van de volkszanger.
luchthavenvervoer limburg
Andre Hazes Imitator Lesley Williams boeken of inhuren Artiesten boeken via Partybookers.nl.
/ Andre Hazes Imitator Lesley Williams. André Hazes Imitator Lesley Williams. Op jonge leeftijd is Lesley Williams begonnen met muziek maken. Op zijn 5de jaar bespeelde hij al gitaar. Al op zijn 10de kon hij al wat aardig wat spelen.
Lening simulatie
ANDRE HAZES SOUNDALIKE LESLEY WILLIAMS Boekt u bij Boekingskantoor Artiest.nu. MultiDatesPicker for jQuery UI.
ANDRE HAZES SOUNDALIKE LESLEY WILLIAMS boeken bij Artiest.nu. Veelzijdige levensliedvertolker en de ultieme André Hazes act. 995 3.995 Algemene informatie. Sinds zijn succes bij de Soundmixshow van 2002 is Lesley Williams niet meer weg te denken uit de showbusiness. Zowel qua stem als qua uiterlijk is hij de beste André Hazes imitator van Nederland.
cameo global
Lesley Williams De meest realistische André Hazes act.
Lesley Williams inhuren of boeken? JB Productions.
Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lesley Williams. Lesley Williams 8 10 1 klant waardeert deze act gemiddeld met.: Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140. Andre Hazes imitator.
Lesley Williams boeken Artiestenbureau Lukassen Produkties.
Hij is de topper van de soundmixshow in 2002. De beste André Hazes imitator van dit moment. Een echte aanrader voor elk evenement van groot tot klein. Doe uw ogen dicht en luister! Wat zegt u, u hoort geen verschil met het origineel? Dat is nou precies wat we bedoelen. Trouwens als u uw ogen open houdt zult u tevens verbaasd zijn over de fysieke gelijkenissen met de grootmeester van het levenslied. Dat Lesley Williams op dit moment een veel gevraagde artiest is, zal u dan ook niet verwonderen. Veel bekende bedrijven waaronder: KLM, Heineken, Medeco, Amstel Bier en grote landelijke evenementen, clubs en restaurants hebben dankbaar gebruik gemaakt van de bovenal feestelijke en soms melancholieke sfeer die het optreden van Lesley Williams telkens weer veroorzaakt. Brengt zanger Lesley Williams alleen Andre Hazes repertoire?
Lesley Williams boek je voordelig bij BUROLIVEMUZIEK.NL.
Biografie Lesley Williams. Sinds 2002 is Lesley Williams de meest realistische Andre Hazes act in Nederland. Hij won de soundmixshow van dat jaar. Daarna gaat het snel met de carriere van Lesley. Helemaal toen Andre Hazes in 2004 overleed. Zijn grote voorbeeld was overleden. Raar genoeg werd het nog drukker voor Lesley. Ze zeggen wel, de ene zijn dood is het andere zijn brood. Toch vond Lesley het een groot verlies voor Nederland. Een groot artiest was overleden. Dé Imitator van André Hazes.

Contacteer ons